triptoptips.com
Contact

Avís legal

Per tal de donar compliment a l’article 10 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, informem als usuaris de les nostres dades:

Dades del lloc web

Objectiu de la pàgina web

Publicació d’informació sobre Menorca d’interès turístic.

Acceptació de condicions

Tota persona que accedeixi a aquest web assumeix el paper d’usuari i accepta, de forma total i sense reserves, totes les disposicions incloses en aquest avís legal.

Canvis en l’avís legal

El webmaster es reserva el dret a modificar aquest avís legal o qualsevol pàgina del lloc web, sense que existeixi l’obligació de posar-ho en coneixement dels usuaris.

Gratuitidad i registre

El servei d’informació sobre llocs, negocis i serveis turístics que apareixen en aquesta web és gratuït per als usuaris que entrin buscant aquest tipus d’informació i no hi ha obligació de registrar-se.

Responsabilitat

Malgrat que es treballa amb l’obsessió d’oferir el millor contingut, en les millors condicions i amb el major grau de veracitat possible, el webmaster no es fa responsable d’errors de programació, informacions inexactes o poca disponibilitat de el contingut d’aquesta pàgina web. És per això que el webmaster no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin derivar de la manca de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament del web o dels seus serveis i continguts.

Des del lloc web és possible que es redirigeixi a continguts patrocinats o enllaços d’afiliats i / o de terceres webs. Entre els enllaços facilitats, hi ha la possibilitat d’informar o fer referència a productes i / o serveis de tercers. Atès que des de la web no podem controlar els continguts introduïts pels tercers, el webmaster no assumeix cap tipus de responsabilitat respecte a aquests continguts, ni garanteix l’experiència, integritat o qualitat dels seus productes.

En aquest sentit, qualsevol relació contractual o extracontractual que l’usuari formalitzi amb aquests tercers, afiliats o anunciants, serà vàlid únicament i exclusivament entre l’usuari i l’anunciant, i el webmaster no tindrà cap tipus de responsabilitat sobre els danys o perjudicis que poguessin ser ocasionats per la prestació de serveis i / o relacions contractuals o extracontractuals realitzades entre l’usuari i els anunciants o tercers contactats a través d’aquest lloc ja que el webmaster només actua com a intermediari o mitjà publicitari.

2> Propietat intel·lectual

El lloc web, la seva programació, imatges, textos, i altres elements necessaris per al seu funcionament, són propietat de l’webmaster o disposa de la llicència o autorització expressa per part dels autors. Tots els continguts del lloc web es troben degudament protegits per la normativa de propietat intel·lectual i industrial.

La seva reproducció total o parcial, l’ús, la distribució o la comunicació pública requereixen de l’autorització escrita prèvia per part de l’webmaster. Qualsevol ús no autoritzat prèviament per part de l’webmaster serà considerat un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial de l’autor.

Els dissenys, logotips, textos i / o gràfics aliens a l’webmaster i que puguin aparèixer en el lloc web, pertanyen als seus respectius propietaris, i el webmaster compta amb l’autorització expressa i prèvia per part dels mateixos.

Idioma

L’idioma aplicable a aquesta Avís Legal és l’espanyol. Per tant, en cas que hi hagués alguna contradicció en alguna de les versions facilitades en altres idiomes, prevaldrà la versió en espanyol.

< Jurisdicció

Els jutjats i tribunals de Balears seran els organismes competents per a la resolució de possibles conflictes.