triptoptips.com
Contact

Política de Privacitat

Tant la informació recopilada via cookies, com l’activitat de l’usuari en el lloc web, o les dades de contacte introduïts per aquest en els formularis, poden ser utilitzades únicament per a:

1. Analitzar l’activitat del lloc web per tal de millorar-lo.
2. Contacte a l’usuari, per part de l’prestador o d’un anunciant, per tal de proporcionar el servei demandat o avaluar-lo.
3. Facilitar la promoció del lloc web i dels seus continguts a través de les xarxes socials.

El webmaster no pot descartar que les xarxes socials i sistemes d’anàlisi associats a aquest lloc amb els fins descrits en els punts 1 i 3 utilitzin informació relativa a l’activitat de l’usuari en el lloc web recopilada a través dels seus galetes per a fins diferents als descrits.

Idioma: L’idioma aplicable a aquesta política de privacitat és l’espanyol. Per tant, en cas que hi hagués alguna contradicció en alguna de les versions facilitades en altres idiomes, prevaldrà la versió en espanyol.

En el cas que l’usuari vulgui publicar la seva opinió a la web, l’informem que les dades aportades es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per a això. L’única dada personal que es publicarà de el testimoni serà el seu nom.

Formularis: La informació que introdueixi en els formularis pot ser analitzada pel webmaster per tal de comprovar que el sistema funciona correctametne, per lluitar contra el correu brossa, per avaluar les campanyes de SEO i màrqueting o per avaluar la qualitat de l’servei donat per les empreses que s’anuncien en aquesta pàgina.